Nincs termék a bevásárlókosárba.
Bezárás
Keresés
Filters

Mofém

A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév, nem csupán egy meghatározó fogalom a magyar szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásénak neveznek. Az alkotási vágynak, mely fontos mozgatója és értelme az emberi létnek. 
A Teka Magyarország mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei a fogyasztók mellett, a szakmai szervezetek által is megmérettetésre kerüljenek. Az elmúlt évtizedek alatt számos nagy presztízsű díj a bizonyítéka ennek. 2014-ben a cég ismét, immár harmad ízben Magyar Termék Nagydíj kitüntetésben részesült. A vállalat életében a minőség kiemelt szerepet tölt be. Nem véletlen, hogy az elsők között vezette be az integrált minőségirányítási rendszert vagy az automatikus felületkezelési technológiát Magyarországon. 

A Teka Magyarország (MOFÉM) története az itt dolgozó emberek története, melyek itt íródtak generációkról generációkra a magyar történelem viharos és kevésbé viharos időszakában. A cég sikerei mögött rengetegen voltak és vannak a gyár kapuin kívül is. 
A vevők, partnerek támogatása nélkül elképzelhetetlen lett volna mindazt elérni, mely a Teka Magyarországot a hazai szerelvénygyártás meghatározójává tette.

Rendezés
Display per page

Mofém Eurosztár lengőszelep fali

Fali kivitelben.
4700 Ft

Mofém Eurosztár lengőszelep álló

Álló kivitelben.
5200 Ft

Mofém Eurosztár zuhany csaptelep-Zuhanyszett nélkül

Zuhanyszett nélkül. MŰSZAKI ADATOK Vízátbocsátás 10 - 15 l/perc.
7090 Ft

Mofém Eurosztár mosdó csaptelep

Leeresztő szelep nélkül
6690 Ft
Rendezés
Display per page

Filter by:

Clear All
Min: 3700 Ft Max: 43300 Ft
Ft3700 Ft43300